Télen a kozmetikai kezelések palettája különböző hámlasztó kúrákkal bővül ki. Ilyenkor kerülnek bevetésre a gyümölcssavak. A kozmetikában végzett Glykopure és Recovery hámlasztó kezelések a bőr megújítására, a ráncok simítására, a pigmentfoltok helyreállítására lettek kidolgozva.

A kúra ideje alatt illetve a kúra befejezése után hat hétig tilos napozni, szoláriumozni és nappalra fontos a 30 faktoros fényvédő krém használata!

GLYCOPURE – Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal

Korall szépségsziget Glycopure kezelés

A Glycopure termékcsalád korszerű korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el. Hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül. A termékcsaládban az AHA-k mellé A-vitamin kerül, amely sejtosztódás elősegítő hatásával felerősíti a készítmények bőrfiatalító hatását.

Mivel a szaruképzés folyamata 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe. A kúra a bőr állapotának megfelelően 4-6 hétig tart. A kezelést hetente egyszer kell alkalmazni.

Az eredményesség érdekében a házi ápolás is fontos része a kezelésnek és ügyelni kell a fokozott fényvédelemre!

Az eredmények igazolják:

65%-os javulás a bőrképen
85%-os javulás a fénykárosodott bőr esetén
75%-ban csökkent szarkalábak
55%-ban növekedett a bőr rugalmassága.

RECOVERY – Professzionális bőrhámlasztás

Korall szépségsziget Gigi_Recovery kezelés

A Recovery bőrmegújító kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást alfa- és béta-hidroxisavakkal végezzük. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el. A savak nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak. A magas hatóanyag koncentrációjú termékek már az első kezelés után is látható eredményeket produkálnak.

A kúra ideje alatt illetve a kúra befejezése után hat hétig tilos napozni, szoláriumozni és nappalra fontos a 30 faktoros fényvédő krém használata!