Vio

Korall szépségsziget Vio kezelés

A kezelés során javul a bőr vérellátása. Alkalmazható arckezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzódásra, a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét, fokozza a sejtek oxigénellátását, fertőtlenítő, baktériumölő. Enyhén szárító hatása miatt javítja a seborrhoeás bőr állapotát.

Frimátor

Korall szépségsziget Frimátor kezelés

A körkefés tisztítőfej segítségével a bőr felületén a felhalmozódó elhalt szarusejteket és szennyeződéseket könnyen eltávolíthatjuk.

Iontoforézis

Korall szépségsziget Iontoforézis kezelés

Vízoldékony, töltéssel rendelkező hatóanyagok bejuttatására szolgál. Enyhe galván áram hatására a bőr befogadja a megfelelő hatóanyagokat, melyek a bőr befogadja a megfelelő hatóanyagokat, melyek a bőr legmélyebb rétegeiben fejtik ki a hatásukat. A kezelt felületen az erek kitágulnak, megélénkül a vérkeringés, a hatóanyagok felszívódása a többszörösére is felgyorsulhat. Javulnak a bőr funkciói.

Ultrahang

Az ultrahang segítségével a bőr szükségletének megfelelő hatóanyagok juttathatók be a szövetek mélyére, legyen szó nedvességpótlásról, vitaminokról, ránctalanító szérumokról, koncentrátumokról. Serkenti a bőr anyagcserefolyamatait, javul a bőr szerkezete, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak.

MezoStyle- tű nélküli mezoterápia

Korall szépségsziget Ultrahang kezelés

Elektroporációval nagy biztonsággal és hatékonysággal tudjuk bevinni a bőrbe az egyébként tűvel bőrbe juttatott mezoterápiás hatóanyagokat. Így a hatóanyagok 90% -a célba jut, még a nagy szerkezetű molekulák is, mint a kollagén, az elasztin és a hyalironsav is bejuttathatók a bőr mély rétegeibe.

Az elektoporációval legyőzhető a hám barrier funkciója, amit a következő mérési eredmények bizonyítanak az egyszerű lokális kezeléssel való összehasonlításban:

600%-kal több hatóanyag a szarurétegben
1200%-kal több hatóanyag-penetráció a hámban
600%-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben

Hatóanyagaink analitikai tisztaságú készítmények. Optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.