A Gigi Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata, mely különböző termékcsaládokat készít a 21. század legigényesebb követelményeinek megfelelően.  

Ezek meghatározó specifikumai többségükben izraeli eredetűek, a sanyarú éghajlati viszonyok között termő növényekből illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek. Többségük paramedicinális (gyógyhatású) kozmetikum, ismert egyetemi kutatólaboratóriumok kísérleteinek eredménye, melyeket forgalomba hozataluk előtt kórházak dermatológiai osztályain próbáltak ki. A gyártás gyógyszergyárakban, a legmodernebb gépi- és technológiai eljárással és a legszigorúbb minőségi kontroll alatt történik.

A Gigi kozmetikumok vivő- és hatóanyagai természetes eredetű, illetve szervezet rokon anyagok. Konzerválószerként növényi parabéneket, antioxidánsként E vitamint tartalmaznak, emiatt a Gigi termékek bármilyen hőmérsékleti körülmények és páratartalom mellett hosszú ideig eltarthatók, hűtőtárolást nem igényelnek.

A világon először valósította meg a Gigi cég, hogy mindenféle bőrtípus tisztítására optimális pH értékű, alkáli mentes, úgynevezett szappan nélküli szappanok álljanak rendelkezésére. Általános, de igen fontos jellemzője a Gigi kozmetikumoknak, hogy minden nappali használatra ajánlott termék UV filtert tartalmaz. Napjaink „népbetegsége” az allergia. A Gigi gyógynövény kivonatú termékeire csak az adott drogra különösen érzékenyek reagálnak, de ezek száma igen kevés. A különösen érzékeny bőrökre ajánlott kozmetikumok színező- és illatanyagot nem tartalmaznak.

A fentiekből kiidulva a Gigi cég a kozmetikumok teljes skáláját biztosítja.

"A szépség nem álom,

A szépség minden nő számára lehetséges,

A szépség TE VAGY!"