Személyre szabott, bőrtípusnak és évszaknak megfelelő kezeléseket végzünk, melybe beletartozik: letisztítás, peeling, masszázs, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, pakolás.

ALOE VERA – Hidratálás, nyugtatás, táplálás az izraeli aloe vera erejével.

Korall szépségsziget Aloe Vera kezelés

Az aloét a történelem kezdete óta használják gyógyításra. 3500 évvel ezelőtti feljegyzések szerint az egyiptomiak fertőzések, bőrbetegségek orvoslására alkalmazták, csakúgy mint a modern gyógyászatban. Az izraeli aloe vera sziklás, ásványi anyagokban gazdag talajon, sanyarú éghajlati körülmények között növekszik. Védett növény, szüretkor kézzel préselik ki a levelekből a zselés hatóanyagot. A növény tartalmaz UV sugarakat megszűrő vegyületeket is, tehát természetes fényvédelmet biztosít. Az aloe vera kiváló hidratáló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktericid és sebgyógyító kozmetikai hatással rendelkezik. Négyszer könnyebben jut be a bőrbe, mint a víz és hatóanyagait a bőr legmélyebb rétegeibe is képes eljuttatni.

LOTUS BEAUTY – Egzotikus kezelés a lótusz virágának, a zöld- illetve a fehér tea kivonatával

Korall szépségsziget Aloe Vera kezelés

A lótuszt a legtöbb régebbi kultúrában szent növényként tisztelték. Szimbolizálja a napot, a jelent, az isteni szeretetet, az örök szerelmet. A lótuszok jó és gyógyító hatással vannak az emberekre. Puszta létükkel harmonizálják az egész környezetet. A lótuszvirág kivonata hidratál, táplál, regenerál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és az erek falát, stimulálja a kollagén szintézisét és gátolja a bőr öregedését.

A tea kultúrája Kínából ered. A legjobb teát az ágvégi, ki nem feslett levélrügy (fehér tea) és a második kifeslő levélke (zöld tea) adja. A kozmetikai iparban mint a leghatásosabb antioxidáns komplexet tarthatjuk számon, ami nagyon fontos szempont azt figyelembe véve, milyen környezeti ártalmaknak tesszük ki a bőrünket.

SOLAR ENERGY – Seborrhoeás (gyulladásos, pattanásos, mitteszeres) bőrök ápolása a Holt-tenger hatóanyagaival

Korall szépségsziget Aloe Vera kezelés

A közép európai lakosság közel 1/3-át érintő bőrprobléma a seborrhoea, ami fokozott faggyúműködést jelent. A pubertáskor és ezzel a hormonális működések beindulása minden fiatalt érintő probléma. De a fokozott faggyúműködés nemcsak pubertáskorban okozhat panaszokat. Sokszor külső tényezők is előidézhetnek akneszerű képet. A Holt-tenger a föld egyik legmelegebb területén található, vulkanikus források táplálják. A folyamatos párolgás miatt rengeteg vizet veszít, ezért sókoncentrációja állandóan növekszik. Jelenleg ez a koncentráció kb. 30% és kb. 60 féle sóból áll. A sókon kívül a Holt – tenger és környéke igen gazdag iszapban, mely bőrbetegségek hatásos ellenszere.

SEE WEED – Méregtelenítés, vitamin- és ásványi anyag pótlás tengeri algákkal

Korall szépségsziget Aloe Vera kezelés

A Gigi Laboratórium 3 féle algát használ fel, ezek a következők: a barna, a piros, és a kék algák.
Az algák bőrre gyakorolt hatásai:

  • tartósan fokozzák a vérkeringést, ezáltal megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését.
  • tartalmazzák a hámsejtek naponkénti megújulásához szükséges életfontosságú ásványi sókat, nyomelemeket
  • salaktalanítják, méregtelenítik a szöveteket, felgyorsul a sejtek megújulása, az öregedési folyamat kitolódik
  • az ásványi sók meggyorsítják a sejtek életműködési folyamatait, nem szárítják a bőrfelszínt, mert megkötik a nedvességet.
  • javítja a bőr vízháztartását, normalizálja a faggyúmirigy működését.