Papp Dóra vagyok. 2014-ben, mint tanuló kerültem a kozmetikába. Ettől kezdve folyamatos szakmai tudásban és gyakorlatban részesültem, amelynek eredményeképp 2017-ben megkaptam kozmetikus bizonyítványom. Ez idő alatt több tanfolyamon is részt vettem.


Kezdődő pályafutásom első állomása volt, hogy az országos szakmai versenyen első helyezést értem el. Majd végzett kozmetikusként a szakmák világbajnokságán, a WorldSkillsen is teljesíthettem. Az eddig megszerzett tapasztalataimat kamatoztathatom a hétköznapi munka során, és arra törekszem, hogy a továbbiakban is folyamatosan fejlődjek.


Jó érzés,hogy a vendégek a munkám által jutnak el a belső harmóniához,feltöltődéshez, ezzel nyerve energiát a mindennapokra.


Vendégeimet egyénre szabott módszerekkel, kiváló minőségű, természetes alapú kozmetikumokkal kényeztetem. Szolgáltatásaimat hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlom.


Nagy öröm számomra, hogy ilyen csapattal dolgozhatok, akik nap,mint nap tesznek azért, hogy mi magunk és a vendégeink is jól érezzék magukat a bőrükben.


„Mert a szép bőr nem véletlen...”