Személyes kezeléscsomagok bőrtípusnak megfelelően, rugalmasan, a vendégek igényeire szabva.

BlOPLASMA – Tökéletes bőrfiatalítás algákkal nyert hatóanyagokkal

Korall szépségsziget Gigi bioplasma kezelés

Gigi Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer különleges algakomplexszel, mely az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát.

A Gigi kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

RECOVERY - Helyrállító, gyógyulást elősegítő, elő- és utókezelő termékcsalád

Korall szépségsziget Gigi recovery kezelés

Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételéből- arckezelések, hámlasztások, plasztikai műtétekből származó problémáinak kezelésékre lettek kifejlesztve és tesztelve. A termékcsalád fő hatóanyaga egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejt kivonat liposzómákba zárva. Ez az őssejtkivonat 92%-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrt, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek.

A Recovery termékek kifejezetten ajánlottak fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, a kiegyensúlyozatlan étrend vagy diéta okozta bőrhibák orvoslására, illetve kémiai hámlasztások kiegészítő kezelésére.

Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését. A Recovery termékek mindegyike parabénmentes , allergiamentes parfümmel illatosított és hipoallergén.

COLLAGEN-ELASTlN - Öregedésgátlás, hidratálás és feszesítés kagylófonalból nyert kollagénnel

Korall szépségsziget Gigi kollagén-elasztin kezelés

A kollagén az emberi bőrben, a kötő- és a támasztószövetben, valamint a sejtek közötti állományban előforduló fehérje. Az elasztin az elasztikus rostok fontos alkotórésze. A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során, különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. Kutatók megfigyelték, hogy a kagylóknak is hasonló fizikai stresszhelyzettel kell megbirkózni, mint a mi bőrünknek. A szikrázó kagylófonalak kivonata a mitulin, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke.

A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják a vízfelvevő képességet, erős és rugalmas kollagénszálakat hoznak létre.

SNC – Szépség a tengerből – Tahlasso terápiás kezelés a tenger kincseinek felhasználásával.

Korall szépségsziget Gigi SNC kezelés

Thalasso terápiás hatóanyagok a bőr hidratálása, regenerálása, ránctalanítása érdekében minden bőrtípusra külön megoldást kínálva. A kezelésben fontos szerepük van az algáknak. Az algák vízben, főleg tengerben élő élőlények, melyek maguk is 90%-ban oldatokból állnak. Tartalmaznak kalciumot, káliumot, magnéziumot, nátriumot, vizet, ként, különböző proteineket, cukrokat, zsíranyagokat és számos vitamint. A kezelés elősegíti a kötőszöveti sejtek újjáéledését, biztosítják a nedvesség felvételét és megtartását, gátolja a biológiai öregedést és védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben.

OXlGEN PRlME – Sejtmegújító bőrfiatalítás oxigénnel és ránctalanító, kötőszövetvédő hatóanyagokkal.

Korall szépségsziget Gigi Oxygen Prime kezelés

A bőrünkben lezajlódó összes folyamathoz oxigénre van szükség. Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait.

A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz:

 • Perflourodecalin: hogy a bőr újra lélegezzen és funkciói tökéletesen működjenek
 • Matrixyl: az új kollagén rostokért
 • Sepilift: a sima, és feszesebb bőrért
 • Taurin: a hidratáltságért, az antioxidáns védelemért és plusz energiáért.

Az Oxygen Prime termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét, késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

NEW AGE – Ránckezelés növényi ösztrogénnel érett bőrre

Korall szépségsziget Gigi New Age kezelés

A menopauza után a drasztikus hormonális változások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből, fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. E nehéz időszak átvészelésére a gyógyászatban már régóta alkalmazzák az ösztrogének jótékony hatását.

A New Age kezelés aktív hatóanyaga egy fitoösztrogén, az isoflavon, mely feltölti a bőrt, helyreállítja rugalmasságát, feszességét, kisimítja a ráncokat. Az isoflavon egy növényi ösztrogén, szójából kivont protein, amely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. Egyéb kozmetikai előnye, hogy elősegíti a kollagén rostok megújulását, amelyek a bőrszövet rugalmasságáért felelősek és élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat.

DERMA CLEAR – Gyógyhatású kezelés aknés, zsíros bőrre

Korall szépségsziget Gigi Derma Clear kezelés

A Derma Clear termékcsalád egy speciálisan kifejlesztett kezeléscsomag, amely problémás kiegyensúlyozatlan és érzékeny bőrtípusra készült. A termékcsalád kutatók, bőrgyógyászok, kozmetológus szakemberek összetett munkájának eredménye. Több vonalon veszi fel a harcot a bőr gyógyítása , és az újrafertőződés elkerülése érdekében.

Antibakteriális, enzimműködés szabályozó, hormonokat blokkoló, hidratáló, gyulladáscsökkentő és –gátló, faggyúmirigyműködést szabályozó és hámlasztó hatóanyagokat tartalmaz.

ESTER C – Szépség vitaminbomba a bőrnek

Korall szépségsziget Gigi Ester C kezelés

Milyen bőrproblémákra javasolt az ESTER C termékcsalád?

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásról, vitamin, ásványi anyag, aminosav hiányáról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk bevinni a szervezetünkbe. Ezeket az anyagokat a szervezet elsősorban a létfontosságú szervek fenntartására fordítja, ezért nagyon kis százalékban jut el a bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az ESTER C termékcsaládját, mely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

Bőrmegújító, hámlasztó kúrákat, vagy egy-egy frissítő, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni.

Az Ester C termékcsalád C-vitamin származékokat hasznosít termékeiben. A C-vitamin észterei formájában négyszer hatékonyabban szívódik fel, és jobban hasznosul, mint más formában:

 • erősíti a sejtfalakat, így védve a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától
 • halványítja a napfény okozta vagy hormonális változásokból eredő pigmentfoltokat
 • a C-vitamin észter gyorsan felszívódik a bőrbe anélkül, hogy érzékenységi reakciót váltana ki
 • a C-vitamin észter stabil, oxidációnak ellenálló formula
 • a C-vitamin stimulálja a fibroblasztokat, így csökkentve a ráncokat és a bőr kiszáradását
 • a C-vitaminos krém folyamatos használata megakadályozza a bőr elvékonyodását, rugalmasságának elvesztését

További hatóanyagok:

 • Rizs selyem
 • Mandulasav
 • Zabpehely
 • Szalicilsav
 • Sütőtök
 • Glikolsav

NUTRl-PEPTlDE - Hatóanyagdrónnal a ragyogó, életteli bőrért

Korall szépségsziget Gigi Nutri-Peptide kezelés

A termékcsalád egy kozmetikai hatóanyagdrónt tartalmaz, az X50 PhotoGlow-t, mely egy hatóanyag-kapszula. Méretének köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, hozzákapcsolódik a bőr növekedési receptor sejtjeihez és beindul egy intenzív kollagén termelés.

A hatóanyag-kapszula héja tejsav és glikolsav kopolimeréből áll, melyek lassan hidrolizálva bomlanak le az alkotó savakra a bőrben. A drón belsejében egy mikroalga található, ami energiát biztosít minden sejtnek. A kapszulák tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hidratáló, tápláló hatóanyagokkal.

A kapszulába zárt hatóanyag komplexek lassan szívódnak fel a bőrben, fokozatosan adagolva a hatóanyagokat. A prémium arckezelések kombinálhatóak gépi kezeléssel, kezelésekkel, így tovább fokozva jótékony hatását, mélyítve a kommunikációs „csatornát” a bőr lentebbi rétegei felé.