A szem a lélek tükre

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része. Legelőször itt mutatkoznak meg az öregedés jelei. A húszas évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzéséhez. A szemkörnyéki öregedés fő okai különböző külső (káros UV-sugárzás, szmog, cigarettafüst, légkondicionálás, nem megfelelő szemfesték) és belső (természetes öregedés, allergiák, fáradtság, dehidratálás és vitaminhiány) hatások.

Ennek eredményeképpen a törékeny bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges színét. A keringés elégtelensége a folyadék visszatartását, ödémát és sötét karikákat okoz.

EYE CARE – Karikás ödémás, ráncos szemek kezelésére

Korall szépségsziget szemek kezelése Gigi Eye Care

A szemkezelés ápolja a szemkörnyéki vékony bőrt. Három innovatív hatóanyag járul hozzá a kezeléshez.

Haloxyl – egyedülálló protein összetétel, amely enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesít, megelőzi az irritációt, gyulladást és véd a káros UV sugárzás ellen.

Pepha-Tight – alga alapú hatóanyag, amely feszesítő és erősítő hatással van bőrre és kötőszöveteire.

Regu-Age – peptidek, amelyeket szójából és rizsből nyernek. Csökkentik a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védik és regenerálják a kollagén és elasztin rostokat, javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálerek falait.

COLLAGEN – ELASTlN – Kollagénnel a ragyogó tekintetért

Korall szépségsziget Kollagén-elasztin Gigi kezelés

Az oldott állapotban lévő kollagén és elastin a ráncosodásra hajlamos érzékeny szemkörnyéki területet táplálja és feszesíti. A szem körüli ödéma kialakulását gátolja.

Korall szépségsziget speciális szemkezelések